Ekipno prvenstvo Crne Gore u dječijoj atletici: Prvo mjesto za Mornar, Sanja završila kao drugoplasirana, četvto mjesto za Dionis

Prvo mjesto na ekipnom prvenstvu Crne Gore u dječijoj atletici osvojio je AK “Mornar” sa 40 bodova. Kao drugoplasirani završili su članovi AK Sanja sa 35 bodova, dok je treće mjesto pripalo AK ”Lovćen” sa 32 boda.

Četvrto mjesto osvojio je barski AK ”Dionis” sa 28 bodova, peto mjesto pripalo je AK ”Nikšić” sa 25 bodova, šesto AK “Lim” sa 20 bodova, a  sedmo AK “Sparta” sa 16 bodova.

Tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare ASCG , a svi učesnici dobili su diplome ASCG i Svjetske atletske federacije za učešće.

Takmičenje koje je okupilo djecu uzrasta od 6 do 11 godina održano je u Podgorici u organizaciji ASCG, a pod pokroviteljstvom Ministartva sporta i mladih Crne Gore na terenima OŠ “Sutjeska”

Nastupilo je oko 100 atletičara iz atletski klubova: Sanja”Bar, ”Mornar”Bar, “Dionis” Bar, ”Lovćen” Cetinje, ”Sparta” Podgorica, ”Lim” Berane, ”Nikšić ”Nikśić.

Ispred ASCG takmičenju su prisustvovali generalni sekretar ASCG Milan Madžgalj i office manager ASCG Milena Mudreša koja je bila i glavni rukovodilac takmičenja ispred ASCG.

Share.

Comments are closed.