Duraković i Tripković iz FK Mornar na spisku selektora pionirske reprezentacije Crne Gore za UEFA Razvojni turnir u Srbiji

Selektor pionirske fudbalske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić saopštio je spisak igrača koji će nastupiti na UEFA Razvojnom turniru u Srbiji. Perišić je pozvao 20 igrača, među njima su i dvojica Barana, članovi FK Mornar Haris Duraković i Ognjen Tripković.

Iz barskog kluba su izrazili zadovoljstvo i počastvovani su što su dva sjajna momka pozvana u reprezentaciju. Radi se o fudbalerima koji pored toga što su veliki talenti su i sjajni učenici, a od njih u klubu i reprzentativnoj selekciji punoi očekuju.

Haris Duraković FK Mornar

Kompletan spisak – golmani: Petar Petrović (Budućnost), Petar Bobičić (Podgorica); odbrana: Luka Lečić (Breznica), Romario Camaj (Buducnost), Janko Vukićević (Sutjeska), Ognjen Tripković (Mornar), Filip Vukašinović (Kom); vezni red: Strahinja Tešović (Vihor), Milan Roganović, Dragan Miranović  (Podgorica),  Luka Bubanja (OFK Berane), Matija Marsenić (Keln, Njemačka),  Nemanja Pavićević (OFK Titograd), Matija Milinković, Stefan Radojević (Sutjeska), Nenad Krivokapić (Budućnost), Haris Duraković (Mornar); napad: Dženan Pejčinović (Augsburg, Njemačka), Denis Ljuljanović (Budućnost), Bajro Mujković (Sparta).

,,Sokolići“ će na turniru u Srbiji, osim sa domaćinom, igrati i sa Izraelom i Slovenijom. U prvom kolu, 29. oktobra od 10 časova, sastaju se sa Izraelom. Dva dana kasnije na programu je duel sa Srbijom od 16:30 časova, dok će u posljednjem kolu, 2. novembra od 12 časova, igrati sa Slovenijom.

Share.

Comments are closed.