“Budva Open 2022”: Članovi džiu džicu klub Mornar ostvarili zapažene rezultate

Održan je XII Evropski džiu džicu kup pod nazivom “Budva Open 2022”, na kojem su članovi barskog Mornara ostvarili odlične rezultate.

U konkurenciji preko 200 takmičara iz pet zemalja regiona, Barani su osvojili 24 medalje i 2 pehara, odnosno 17 zlatnih medalja, 6 srebrnih i jednu bronzanu medalju.

Za najbolju takmičarku turnria proglašena je članica Mornara Sofija Jaredić kojoj je pripao pehar, a pehar je pripao i barskom klubu kao trećeplasiranoj ekipi manifestacije.

Zlatom su se okitili; Andrija Golić 2, Sofija Jaredić 2, Elena Stojanović 2, dok su po jedno zlato osvojili Balša Đurišić, Milica Mihaljević, Ognjen Kuzmanović, Dino Haznadar, Lara Kovačević, Aldin Mujovi, Ivan Svetlični, Dunja Đurišić i Zlata Ambrosijeva.

Srebrnu medalju osvojili su Balša Đurišić, Denis Resulbegović, Darina Kovalj, Zlata Ambrosijeva, Petar Bošković i Alija Bugari, dok je bronza pripala Andreju Vujičiću.

Inače, poslije dvije godine pauze, zbog pandemije koronavirusa, džiu džicu klub Budva nastavio je sa tradicionalnom organizacijom ovog takmičenja.

Sljedeći turnir za koji se pripremaju Barani je “Loznica Open” narednog vikenda i to će biti poslednja provjera članova džiu džicu kluba Mornar pred put na Mediteransko prvenstvo koje se u junu mjesecu održava u Bolonji.

Share.

Comments are closed.