Bodibilder Nikola Tomović odbranio titulu prvaka Crne Gore

Baranin Nikola Tomović po četvrti put se okitio titulom prvaka Crne Gore u bodibildingu u kategoriji  Man’s Physique.  

Reprezentativac Crne Gore i takmičar barskog “Maximus gym-a” je u podgoričkom “Capital fitness centru” tokom vikenda kao pobjednik u svojoj kategoriji, nastupio i u Overall-u gdje je takođe bio prvi, pa je naš sugrađanin više nego zasluženo sa dvije zlatne medalje potvrdio dominaciju u ovom sportu.

-“Možda će zvučati neskromno, ali zaista nakon svih takmičenja prethodnih godina, slobodno mogu reći da sam jedan od najuspješnijih crnogorskih reprezentativaca kada je ovom sportu riječ, kazao je za naš portal Nikola Tomović i dodao:

Organzacija Bodibilding saveza Crne Gore je iz godine u godinu sve bolja, a kao veliku novinu u ovom sportu ističem, što ćemo umjesto jednog ubuduće imati dva takmičenja godišnje, proljećno i jesenje, kazao je naš sagovornik..

Kada je riječ o nastavku karijere, Tomović ističe da su njegovi ciljevi sada usmjereni ka međunarodnim takmičenjima.

-“Uskoro me očekuje Balkansko prvenstvo  u Srbiji, u Knjaževcu, a poslije toga ću nastupiti na “Grand Prix” takmičenju u glavnom gradu Mekedonije u Skoplju.

U planu mi je ukoliko mi se naravno sve kockice poslože i nastup u poznatom španskom ljetovalištu, Santa Suzana, gdje imam ulaznicu za Svjetsko prvenstvo, dodao je Tomović.

Za najnovji uspjeh Nikola veliku zahvalnost duguje i prijateljima ovog sporta i sponzorima: E plusu – gradimo zajedno, firmi Rapex, Cerovu, Portofinu, Puleni, Protein –healthu, fotografu Adnanu Doi Alomeroviću, Fizio Remedy, kao i sportskom meceni Bara Radomiru Cakanu Novakoviću koji redovno insistira na finansijskoj podršci.

Inače, članovi barskog kluba “Maximus gym” ostvarili tokom vikenda u Podgorici najbolje rezultate od svih klubova, a bili su i najbrojniji na Državnom prvenstvu.

Magdalena Radonjić je osvojila zlatnu medalju u svojoj kategoriji, Dragan Miljević je takođe bio zlatni u junior kategoriji Man’s Physique, dok je Alen Arslani zauzeo drugo mjesto u junior kategoriji u Man’s Physique-u.  

Mladen Šćekić je osvojio treće mjesto u kategoriji seniori Man’s Physique, dok je Almedin Bahović bio zlatni u svojoj kategoriji u takmičenju sportista sa invaliditetom.

Share.

Comments are closed.