Barski odbojkaški sastavi nadomak finala play – off-a

Barski klubovi, veliki favoriti i uoči prvenstva, opravdali su tu ulogu i u Kupu (gdje su igrali u finalu), ali i u prvim mečevima polufinala plej-ofa, u kojima su svoje rivale savladali ubjedljivo, maksimalnim rezultatom. Zbog svega toga i Galeb i Luka Bar favoriti su i uoči drugih polufinalnih utakmica koje su zakazane za utorak veče.

Osvajač Kupa Galeb od 19 časova gostuje u Sportskom centru u Igalu, gdje će mu domaćin biti Albatros. Osim što je prvu utakmicu polufinala riješila u svoju korist sa 3:0, ekipa Nikole Masoničića istog protivnika je, takođe istim rezultatom savladala i u oba ligaška meča.

Pola sata kasnije, od 19.30 časova, Luka Bar će u Podgorici gostovati  Morači. Utakmica se igra u sali Osnovnoj školi “Radojica Perović”.

Morača je u prvom meču u subotu veče u Baru bila nadomak prvog seta, a i u ligaškom dijelu je u nekim fazama utakmica namučila aktuelnog šampiona – kod kuće mu je uzela jedan, a u gostima dva seta. I pored svega izabranice Vladimira Milačića su i u drugoj utakmici veliki favorit.

Polufinale plej-ofa igra se do dvije pobjede.

utorak, 6. april 
Albatros – Galeb (19h)
Morača – Luka Bar (19.30h)

Share.

Comments are closed.