Barski JJK Mornar u Skoplju priveo kraju još jednu uspješnu sezonu; 24 medalje za Barane

Ekipa Ju jitsu kluba Mornar vratila se jutros iz Skoplja gdje je učestvovala na međunarodnom kupu “Skoplje Open 2023” gdje su ostvaili veoma dobar utisak, osvojivši čak 24 medalje

Članovi barskog kluba osvojili su 15 zlatnih, 2 srebrne i 7 bronzanih medalja. U ukupnom plasmanu osvojili su 3. mjesto i pehar.

Za najboljeg takmičara turnira proglašen je član Mornara Andrija Golić kome je pripao i pehar, dok je za fer plej trenera proglašen Jovo Stojanović, takođe član Mornara.

Zlatne medalje su osvojili: Andrija Golić 2, Elena Stojanović 2, Milica Mihaljević, Mija Jokić, Sofija Jaredić, Aldin Mujovi, Ognjen Marićević 2, Lara Kovačević, Vuk Polović, Ena Leković, Sara Avdalović i Jovan Matić.

Srebrom su se okitli: Sofija Jaredić i Jovan Rosandić, dok su bronzu osvojili: Ivona i Anika DJurović, Aleksandar Kovačević, Lazar i Uroš Djoković, Mia Jokić i Dino Haznadar.

Bila je ovo još jedna veoma uspješna godina za barski klub jer su u 2023. godini osvojili čak 198 medalja i bukvalno se sa skoro svih takmičenja u zemlji i inostranstvu vratili sa velikim brojem odličja.

Za članove JJK Mornar slijedi zaslužena pauza, a prvo naredno takmičenje u 2024. godini biće u italijanskoj Đenovi.

Share.

Comments are closed.