Milorad Vuletić predsjednik ASCG: Za nas stavljena tačka na slučaj Vuković

Upravni odbor Atletskog saveza Crne Gore je povodom slučaja atletičarke Marije Vuković saglasan sa prijedlogom saopštenja predsjednika Milorada  Vuletića, kojeg prenosimo u cjelosti.

“Kao predsjednik Atletskog saveza Crne Gore, razgovarao sam sa našom takmičarkom Marijom Vuković, povodom izjave koju je dala u emisiji TVCG, a koja je izazvala brojne reakcije javnosti.

Nakon njenog javno upućenog izvinjenja crnogorskoj javnosti zbog neprimjerenih riječi na račun državnog simbola, kao i nakon iskrenog kajanja koje je izrazila u našem razgovoru, za Atletski savez Crne Gore stavljena je tačka na ovaj slučaj.

Marija Vuković

Kao isključivo sportska organizacija, nastojaćemo da i u narednom periodu, kao i do sada, obezbijedimo najbolje moguće uslove za pripreme i takmičenja naših članova, pa naravno i Marije Vuković, što se posebno odnosi na olimpijsku godinu.

Atletski savez Crne Gore zahtijeva, kao i do sada, od svih svojih članova da na dostojan i adekvatan način reprezentuju svoju zemlju i njene državne simbole, kako na sportskim borilištima, tako i van njih” kaže se u dopisu koje porpisuje predsjednik ASCG Milorad Vuletić.

Share.

Comments are closed.