Rukometaši Mornara 7 počeli sa pripremama za drugi dio sezone

Rukometaši Mornara 7 koji su u prvom dijelu sezone osvajanjem petog mjesta bili najprijatnije iznenađenje šampionata u SBbet Prvoj ligi, krenuli su sa pripremama za proljećni dio sezone koji bi trebalo da bude nastavljen 2. marta.

Barani treniraju jednom dnevno pod vođstvom trenera Steva Šiška Nikočevića.

“Trenutno zbog zauzetosti sportske dvorane u kojoj se nalaze košarkaši Mornara radimo tako”, ističe iskusni rukometni mag, podsjećajući da će ekipa u drugom dijelu sezone igrati u istom sastavu, izuzev Božidara Nikočevića koji je odlučio da završi igračku karijeru” kaže trener Barana.

Kada je o ambicijama za ovu sezonu riječ, trener Nikočević dodaje da bi i na kraju šampionata bili zadovoljni plasmanom među pet ekipa.

“Na startu drugog dijela prvenstva očekuju nas tri teške utakmice. Za rivale ćemo imati dvije najjače ekipe, u Kupu gostujemo Budvi (25. ili 26. februara), pa kući igramo sa Lovćenom početkom marta i onda ponovo Budva u šampionatu. Biće to teški mečevi, ali ćemo te duele iskoristiti kao trening utakmice za ono što nas čeka u nastavku sezone. Kompletne pripreme odradićemo u Baru i tako dočekati prvu utakmicu Kupa sa Budvanima”, informisao je Nikočević.

Share.

Comments are closed.